< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=544455613909740&ev=PageView&noscript=1" /> Tala Fou - E te iloa e uiga i fale feaveaʻi?
Fale Fa'ato'a 4 - LAAU

E te iloa e uiga i fale feavea'i?

O le a le fale feavea'i?

Fale fe'avea'iua lauiloa foi o fale tu'ufa'atasi po'ofale e mafai ona tatalaina.Fale feavea'i ose ituaiga fale fou.O se ituaiga potu e faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻafefe, e pei o se potu e mafai ona toso i tua o se taavale.O loʻo i ai le galuega o se taavale toso i foliga vaaia ma se potu i totonu.

I le taimi nei, o fale tuʻufaʻatasia e tele lava ina faʻaaogaina mo ofisa le tumau, fale moe, felauaiga, faʻasao vai, suauʻu, kesi faʻanatura ma isi suʻesuʻega fanua tetele ma faʻatinoga;fale le tumau mo ta'aloga tetele ma fa'aaliga;fale tafaoga ma fale malolo i nofoaga tafafao maimoa;Fale ma fale i le malae o le militeri pe a mavae mala;kalapu eseese ma fale maualalo maualalo, ma isi. E tusa ai ma ona fanua talosaga ma uiga o oloa, e mafai ona vaevaeina fale tuʻufaʻatasia i ni ituaiga se lua: fale faʻapipiʻi ma fale tuʻufaʻatasia.

O le tula'i mai o le fale tu'ufa'atasia o se osofa'iga fou i le manatu o le fausaga fausaga.E foliga mai i le lumanaʻi, o nofoaga faufale o le a le toe pefu ma faʻafefe masini.O le faʻagasologa o le fausiaina o fale e naʻo le tuʻuina atu o poloka fau fale gaosi i totonu o fausaga faʻapitoa e pei o poloka faufale, lea o le a aumaia ai suiga tetele i pisinisi faufale.

Fale Fe'avea'i e Fa'atau - WOODENOX

Tulaga lelei o fale feaveaʻi:

1. O se fale feaveai po o se fale ua uma ona fai, o se fale ua uma ona fai e mafai ona toso mai se fale gaosi oloa i se nofoaga e nofo ai.I aso nei, o le tele o fale feaveaʻi e faʻaaogaina e avea ma nofoaga tumau i se nofoaga tumau.O le fale e taugofie tele le fausiaina ona o le gaosiga o le tausaga atoa ma le tele o metotia gaosiga.

2. I le masani ai, o fale feavea'i e tu'u i luga o fanua lisi i nofoaga e paka ai fale feavea'i, lea e faigofie ona maua ai le vai, eletise, meli ma isi auaunaga.Ae ui i lea, o loʻo i ai nei le tele o fale feaveaʻi ua tuʻuina i luga o fanua taʻitasi.O nei fale e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o faʻavae tumau pe taula i le eleele i uaea poʻo uamea.

3. O le fale faʻapipiʻi feaveaʻi o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le saogalemu, umi le ola tautua, ma e mafai ona toe faʻaaogaina i le tele o taimi, ma o lona tau e sili atu le maualalo nai lo fale masani.E mafai e le taimi ona faʻapipiʻi se seti o fale tuʻufaʻatasia, lea e mafai foi ona faʻapipiʻiina i vai, eletise ma kesi.O le a le maua ai le tele o otaota faufale i le faagasologa o le faʻapotopotoga, ma afai e le faʻaleagaina vaega pe a gaugau, e mafai ona toe faʻaaogaina i le tele o taimi.E tele naua fale feaveai, e mafai ona valoia o le a avea ma se ituaiga fale fou e sui ai fale masani i le lumanaʻi.

Le lelei o fale feaveaʻi:

1. Le lelei fa'amama fa'amama.E le lelei le a'afiaga o le insulation.Malili i le taumalulu, vevela i le taumafanafana.

2. E leaga le aafiaga insulation leo, ma e le faigofie ona maua se siosiomaga filemu.

3. O le umi o le fale prefab feaveaʻi e laʻititi ma faigofie ona malepe.O fale faufale feavea'i e aofia i fale faufale le tumau, lea e masani ona fa'aoga mo avanoa le tumau o ofisa, fale, ma fale mai lea fale i lea fale.

Mo nisi fa'ata'ita'iga fa'ameamea ma galuega fa'atino, fa'afeso'ota'i i matou NEI!

Email: andrea@woodenoxhouse.com / Whatsapp: +8615957149449

WOODENOX - Fale Fe'avea'i

LAAUDENOXo lo'o tu'uina atu fo'i fa'afofoga fale fa'ato'a tasi.

WOODENOX's prefab house ausia tulaga faava o malo ma o loo faaaogaina lautele i le lalolagi e pei o fale, faletalimalo, kapoti, laiti ma feololo avanoa pisinisi ma tulaga maualuga ma customization.

O le WOODENOX o lo'o i ai le fa'atauga atoatoa o le sapalai o fale mo fale fa'atosina, lea e mafai ona fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau mai meafaitino, mea teuteu totonu ma mea faigaluega o fale fa'atosina.


Taimi meli: Nov-11-2022