< img maualuga = "1" lautele = "1" style = "faaali: leai se" src = "https://www.facebook.com/tr?id=544455613909740&ev=PageView&noscript=1" /> Tala Fou - Le aoga o fale container i fesoasoani mafui'e
Fale Fa'ato'a 4 - LAAU

O aoga o fale pusa i le mafui'e

O le mafuie malosi i Turkey na faaleagaina ai le fiasefulu afe o fale i Turkey ma Suria, ma aveesea ai le faitau miliona o tagata mo le toeitiiti atoa le masina.O nisi na afaina sa tatau ona momoe i faleie vaivai, falegaosimea, taavale afi poʻo greenhouses.

aoga o fale koneteina ile mafuie

O le itumalo o Kahramanmaras o Turkey o le ogatotonu lea o le mafuie.I totonu o le nuu mauga, o loʻo tauivi tagata e faʻamafanafana i se po malulu.E ui ina iai faleie o tagata, ae e manifinifi tele e taofia ai le malulu.Na ta‘ua e se tasi na aafia i se faalavelave, sa popole o ia ina ne‘i oo atu le tau malulu i atumauga e oo atu ai i le tele o tagata maliliu.“O o matou mana’oga fa’avae o le fale e fa’amuamua.O le a lē ola faleʻie iinei, ma o le a tatou maʻalili i le aisa.”

Na pāʻia loto o tagata uma i le mafuiʻe o Turkey ma Suria!O lefale pusana fa'aaogaina i le taimi o le Ipu a le Lalolagi na toe fa'aaogaina ma ave i le mafui'e e malu ai i latou na afaina.

O le malo o Turki ma le tele o faʻalapotopotoga laveaʻi i le lotoifale ua faʻatautaia galuega laveaʻi tetele.Na taʻua e le malo o Turki e 5,400 fale koneteina e fai ma malutaga mo i latou na aafia ma tufatufaina atu le silia ma le 200,000 faleie, ae o le tulaga o faalavelave e le o mautinoa.

aoga o fale container

o fale koneteina i le pipi

Ua lipotia mai o le fale pusa ua suia e mafai ona ofi ai tagata e 4 ma ua faʻapipiʻiina i le faletaele tutoʻatasi ma le umukuka, lea e faigofie ona faʻaoga!O le a la le aoga o fale pusa i le mafuie?

1. Saogalemu ma mautu, malosi e tetee atu i mafuie

I le taimi o se mafuiʻe, e toʻatele tagata e leai ni mea e nonofo ai, ma o le fale koneteina o se fausaga faʻapipiʻi uʻamea, e lelei le teteʻeina o mafuiʻe.E mafai ona fa'aoga le fale koneteina e fai ma malutaga e fa'aitiitia ai fa'aleagaina lona lua.

2. E mafai ona fa'aoga vave

O le taualuga, eleele, ma le taamilosaga o fale pusa ua maeʻa uma ona faʻapipiʻiina i fale gaosimea, lea e faʻapuupuu ai le taimi mo felauaiga, faʻapipiʻi, ma faufale.O le toe nofoia o tagata ua afaina pe a maeʻa le mafuie e matua faanatinati, ma o le faʻaogaina o fale pusa e mafai ona maua vave le nofoia.A uma ona faʻaaoga le fale pusa, e mafai ona toe faʻaaogaina, ma e leai se otaota faufale o le a gaosia, e mafua ai le faʻaumatia o punaoa.

3. Fa'amafanafanaga maualuga

A o leʻi iai se fale koneteina, sa masani ona faaaogā faleʻie e ʻalofia ai mala faalenatura.Pe a faatusatusa i fale pusa, o le saogalemu ma le mafanafana na sili atu ona leaga.O le fale pusa e mafai ona faʻapipiʻiina i faletaele, faletaele, ma isi. A uma ona fesoʻotaʻi le vai ma le eletise, e leai se eseesega ma le nofo i le fale.E mama ma mama, ma e maualuga le mafanafana!

Afai ei ai ni au mea e manaʻomia ile CONTINER HOUSES, pls aua le faʻatuai e faʻafesoʻotaʻi.

Email: andrea@woodenoxhouse.com / Whatsapp: +86 159 5714 9449

 

FAIGA FA'AVAE FA'AVAE FA'AIGA FA'AVAE FA'AVAE FA'AIGA FA'ALEAGA LAAUDENOX

LAAUDENOXose faufale fa'ameamea fa'apitoa

WOODENOX's prefab fale e masani ona faʻaaogaina e pei o fale nofomau maualalo tupe maua, tolauapiga faigaluega, ofisa le tumau, faleʻai, faletalimalo, aʻoga, falemaʻi, ma isi, aemaise lava i luga o le mining sits, constructions sites, resorts, etc.

O le WOODENOX o lo'o i ai le fa'atauga atoatoa o le sapalai o fale mo fale fa'atosina, lea e mafai ona fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau mai meafaitino, mea teuteu totonu ma mea faigaluega o fale fa'atosina.


Taimi meli: Mati-01-2023